Accu HP EliteBook 8540w Kopen

HP EliteBook 8540w Laptop Accu , EliteBook 8540w notebook batterij / Adapter

Accu voor HP EliteBook 8540w http://www.koopaccu.com/hp-elitebook-8540w.html

Welke ‘mythes’ over het opladen van je smartphone batterij kloppen wél en niet? Hoog tijd om fabels en feiten over opladen te bespreken. Ook geven we tips hoe je een smartphone batterij snel oplaadt en hoe je met het aanpassen van een aantal instellingen de batterijduur verlengt. Let’s go!

Een oplader naast je bed of een tweede oplader voor op je werk. Het komt steeds vaker voor. Hoe kan het dat de batterijen van vroeger een hele week meegingen en ze het nu nog geen dag volhouden? Dit komt doordat oude telefoons over het algemeen over veel minder functies beschikten dan de huidige smartphones. Met name de internettoegang en het grotere scherm hebben er voor gezorgd dat de batterij tegenwoordig veel sneller leeg is. Onderweg kan een externe batterij handig zijn. Lees hier waar je bij het uitzoeken van een powerbank op moet letten. Zo kun je jouw smartphone wanneer je maar wil opladen.

Een volkswijsheid is om je batterij de eerste keer helemaal leeg te laten lopen, om hem vervolgens helemaal op te laden. Is dit tegenwoordig nog wel zo? Volgens Samsung en Apple is dit niet meer nodig. De eerste keer dat je de oplader in je telefoon doet, moet je de batterij wel helemaal 100% opladen. Wij raden je aan om je smartphone de eerste keer 5 tot 6 uur op te laden, ook al staat er na een paar uur al dat je smartphone op 100% zit.

Accu HP Pavilion dv6500 http://www.koopaccu.com/hp-pavilion-dv6500.html ,

De meeste smartphones beschikken over een Lithium-ion-batterij. De Accu HP Pavilion dv6500 werkt op basis van laadcycli. Eén laadcyclus is doorlopen wanneer 100% van de batterijcapaciteit is verbruikt. Dit is ongeacht het aantal keer dat je de batterij tussendoor oplaadt. Het kan dus geen kwaad om je batterij even tussendoor in de oplader te steken. Ook maakt het niet uit of je de telefoon bij 100% of 80 % loskoppelt van de oplader.

Je kan gerust je smartphone een hele nacht in de oplader laten zitten. Dit kan geen kwaad voor je batterij. De meeste opladers die meegeleverd worden bij je smartphone sluiten namelijk zelf de stroomtoevoer af bij 100%. Pas wel goed op bij andere opladers. Deze beschikken niet altijd over een automatische stop wanneer de accu volledig geladen is. De kans bestaat dat deze opladers te warm worden. Dit beschadigt je smartphone. Je leest er hier meer over.

Het kan voor je accu geen kwaad om je smartphone te gebruiken terwijl deze in de oplader zit. Let wel op voor mogelijke verhitting van je batterij.Gebruik jij je smartphone tijdens het opladen? Zoals je hierboven leest is dat dus geen probleem. Het enige nadeel dat je zal ondervinden is dat de smartphone wel meer tijd nodig zal hebben om op te laden. Heb je die tijd niet en wil je jouw smartphone batterij zo snel mogelijk opladen? Hieronder lees je vijf tips: ideaal voor als je nog maar 10% batterij-inhoud hebt, maar de deur uit moet!

Niet elke adapter waarmee je je smartphone oplaadt is hetzelfde. Zo levert Apple met de iPhone een minder krachtige lader mee dan met de iPad. De iPhone-lader laadt met 5 watt op, terwijl een iPad-lader met 12 watt oplaadt. Met een iPad-lader, of de lader van een andere tablet, is je telefoon sneller opgeladen dan met de telefoonlader.
De kwaliteit van de USB-kabel heeft ook invloed op het snel opladen van je telefoon. Niet elke USB-kabel is namelijk even goed. Het verschilt per kabel hoeveel energie onderweg van de adapter naar je smartphone verloren gaat. Meestal is de meegeleverde USB-kabel van je smartphone beter dan kabels die je in de winkel koopt. Hoe je een goede USB-kabel herkent? Zoek er eentje uit met een ferrietkern. Dit is een magneet die om de kabel heen zit en de energie-overdracht verbetert. USB-kabels met een ferrietkern laden beter op dan kabels zonder ferrietkern. Je kunt ook zelf een ferrietkern om een USB-kabel monteren.

Accu HP EliteBook 8540w http://www.koopaccu.com/hp-elitebook-8540w.html ,